Je winkelkar is momenteel leeg. Toevoegen aan winkelkar Uitverkocht

Awel, JA!


WIJ VINDEN HET NU WEL WELLETJES MET AL DIE OVERDAAD AAN KADOOTJES EN SPEELGOED.

 

Kinderen weten vaak niet waar eerst gekeken.   Of spelen meer met de zak waarin het kadootje is gekomen, dan met het kadootje zelf.    Om nog maar te zwijgen van waar al dat afgedankt speelgoed naartoe gaat.   There must be a lonely-hearts-club for abandoned toys :-/

En toch.  Uiteindelijk willen we die kleine buggertjes toch ook vooral zien kirren van contentement.  En het is natuurlijk óók zo dat ze op jonge leeftijd heel snel evolueren, snel met iets weg zijn, en meteen ook weer verder op avontuur willen.   Hoe zou je zelf zijn.

Omdat het welletjes is met speelgoed-overdaad, maar omdat mooi en goed speelgoed een kinderleven ook net zo leuk maakt, hebben wij Againagain! uit de grond gestampt: 

Funny-mooie-duurzame speeltjes,

niet om te hebben-en-te-houden, maar

om te spelen-spelen-SPELEUH!!

Mijn zus en ik, wij schuimen internationale beurzen af op zoek naar het leukste én kwalitatiefste speelgoed, en naar een zo breed mogelijke waaier aan onwikkelingswaarde voor je kleuter.   Jij en je kindje kunnen spelen, uittesten, nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen, en er na een maand of 2 doodleuk genoeg van krijgen, no problemo!   Want onze pakketjes worden terug opgehaald, en je krijgt een nieuw pretpakketje in de plaats. Al het speelgoed wordt bij ons zorgvuldig schoongemaakt en ge-herassembleerd, want delen is tof, maar het moet wel fris en leuk blijven. 

So there you go.   We hopen dat jullie het leuk vinden.  Wij vinden het in ieder geval een fantastisch avontuur!  En als de planeet van onze kinderen dankzij Againagain! morgen misschien net iets minder volgepropt is met afgedankt derde-rangsspeelgoed, dan wordt het helemaal super. 

Oh en tussen haakjes: het speelgoed dat niet meer voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen die we hanteren voor onze gebruikers, maar dat wel nog prima speelbaar is, schenken we weg.  Onder andere aan Masikhule, een prachtige Zuid-Afrikaanse NGO, waar Greet al jaren bij betrokken is.