Je winkelkar is momenteel leeg. Toevoegen aan winkelkar Uitverkocht

Puike Partners


Againagain! zou Againagain! niet zijn, zonder deze Puike Partners:

 

Startit @KBC

Wat we allemaal aan Startit te danken hebben: een kick-ass start-up sfeer in de Startit offices.   Advies en coaching van experts, én een puike academy.  Veel plezier.  Toffe offices compleet met Nerf guns, trotinettekes en koele gele koelkast :-)

 

Plantoys

Tja, voor hen hebben we een Bijzonder Boontje.  Hun houten speelgoed is super leuk, mooi, en duurzaam.  Al het speelgoed in onze abonnementen wordt bedacht en vervaardigd door degelijke huizen, maar Plantoys steekt er gewoon boven uit: zowel ecologisch, sociaal, als technisch, zijn ze vooruitstrevend en heel verantwoordelijk: check http://plantoys.com/sustainable-way/   Een bedrijf naar ons hart.

 

Lilliputiens

A World full of Little Wonders.   En daar is niets van gelogen!  Met veel liefde gecreëerd, en met zorg gemaakt: alle speeltjes van Lilliputiens oogsten verwondering en bewondering. 

 

B.Toys

www.mybtoys.com.  Het Canadese Battat wilde zich niet neerleggen bij de premisse dat plastic speelgoed per definitief lelijk en niet duurzaam is.   Ze creëerden B., superleuk, degelijk en móói  plastic speelgoed.    

 

Masikhule

Masikhule begeleidt vrouwen uit de townships in de Helderberg streek in Zuid-Afrika tot onafhankelijke crèche-uitbaatsters.   Ze worden getraind in early childhood development, gezonde voeding, boekhouding, arbeidsrecht ea.   Op deze manier staan ze zelf een stuk sterker, en geven ze kwetsbare kinderen een stevige basis voor het latere schoolleven.  

Het speelgoed dat we niet meer leasen, maar wel nog in goede staat is, wordt onder andere naar hen gestuurd.   Ze kunnen het heel goed gebruiken.

 

Mundo Melocotón

Kinderkleding om naar hartenlust in te spelen-spelen-spelen!   Je pagadders blijven er altijd patent uitzien, dankzij de warme kleuren en streelzachte, degelijke stoffen. We waren dan ook super blij dat onze fotomodellen de truien van Mundo Melocotton mochten dragen tijdens de fotoshoot.  Emilio’s glimlach straalt nog meer in zijn gele sweater.