Je winkelkar is momenteel leeg. Toevoegen aan winkelkar Uitverkocht

Sisters-in-Arms


                   

Yup, dat zijn we, letterlijk en figuurlijk:

We zijn écht zusjes, én we staan samen op de barricaden om duurzaam speelgoed nóg duurzamer en nóg leuker te maken. 

Sarah is de jongste.  Wijsneus met een warm hart.  Slaagde er vroeger altijd in om onder de afwas uit te muizen.   Beroep volgens dochter Ella: speelgoedmaker.  En ze zit er niet eens echt naast: Sarah heeft jarenlang bij Lilliputiens* gewerkt, niet helemáál als speelgoedmaker, maar hey, zo'n pracht van een eretitel kan je niet laten schieten.   Vandaar dat een speelgoed-vervolg niet kon uitblijven: et voilà Againagain!

Greet is de oudste.  Zot kieken met aanstekelijke lach. Lawyerlady van beroep, maar houdt dat nu voor bekeken. Veel leuker om te spelen, spelen, spelen…Tijdens haar lawyer loopbaan was ze oa ook als vrijwilliger bij Masikhule betrokken: een vzw die vrouwen in Zuid-Afrikaanse townships opleidt tot volwaardige kleuterleidsters/crèche-uitbaatsters. Ze krijgen opleidingen in pedagogie, gezonde voeding, bedrijfsmanagement, etc, en ze worden ook gecoached eens ze zelfstandig zijn opgestart. Een organisatie naar ons hart, dus. Vandaar ook dat het speelgoed dat we niet meer kunnen gebruiken voor onze abonnementen, maar waarvan de speelwaarde nog intact is, naar Masikhule gaat.   Zij zien het heel graag komen. 

Tussen de twee is er nog een derde zus: Heleen, werkt niet voor Againagain!, maar wel ferm bezig bij Fairtrade Belgium** EN ze is zelfverkozen presidente van de Againagain-fanclub :-)

Samen zijn we goed voor 4 dochters en 1 zoontje, die ons kantoor de max vinden natuurlijk.   Al dat rondslingerend speelgoed om te testen!

 

* Lilliputiens: in het onwaarschijnlijke geval dat je ze nog niet kent: superfantastisch Belgisch bedrijf dat prachtig geïllustreerd stoffen speelgoed maakt, check out www.lilliputiens.be

** Fairtrade Belgium: vroeger Max Havelaar.   Van de bananen, de koffie, de lekkere koekjes, de frisse sapjes.  Eerlijke handel.  Ook een doel naar ons hart.